IJs

IJs

ijstaartIJssalon Huberts is sinds 1922 niet meer weg te denken uit de Hoofdstraat van Meppel. Al meer dan 90 jaar wordt het ijs dagelijks vers gedraaid in onze eigen ijskelder. De liefde voor het product en het ambacht daar is waar het om draait bij Constant en Christine. Het ” ijsje van Huberts” is daarom ook een begrip in Meppel en omgeving. Waar nieuwe smaken, natuurlijke ingrediënten en vakmanschap al vier generaties de garantie zijn voor een kwalitatief hoogstaand ambachtelijk product.

Wanneer de eerste zonnestralen door de wolken prikken, staan de mensen in de rij voor de vitrine van IJssalon Huberts. Zij kunnen dan kiezen uit maar liefst 45 verschillende smaken ambachtelijk huisgemaakt ijs of bestellen zo’n heerlijke ijstaart voor de hele familie.


De Huberts IJswagens rijden weer
image005
Maar natuurlijk hoef je niet perse naar de Hoofdstraat voor een smakelijk ijsje want de twee ijswagens rijden ook door Meppel en omgeving om iedereen te voorzien van het lekkerste ijs. Via een tweet naar @ijsopdeweg kan zelfs gevraagd worden of de ijswagen in een bepaalde wijk langskomt.

Klik hier om te zien waar de ijswagen op dit moment in Meppel rijdt...

De ijswagens zijn echter niet alleen geschikt om routes mee te rijden, maar kunnen ook gehuurd worden voor feesten en bedrijven. Denk aan bedrijfsfeesten, evenementen, bruiloften, sportdagen, scholen enzovoort. Zowel de Vespa Piaggo als de klassieke Bedford kunnen met en  zonder chauffeur gehuurd worden.